Nyheter

Det är här det händer!
Ta del av de senaste nyheterna som rör Lindstams Bygg.

2019-06-28

Nytt objekt: Initiativet 10

Under Q3 så påbörjar vi vårt nya projekt i Vallastaden. Där uppför vi ett flerbostadshus med 33 lägenheter samt en lokal. Beställare Astate Fastghetsutveckling.

2019-04-23

Vi söker en plattsättare!

Vi fortsätter att expandera och vill utöka med ytterligare en plattsättare till vår Byggserviceavdelning. Är du den personen vi söker, kontakta oss med din ansökan på info@lindstamsbygg.com

2018-11-16

Projekt Äppellunden

Nytt projekt på uppdrag av PEAB Bostad. Byggnation av 16 villor i trä, beläget i Sturefors. 

2018-05-04

Nytt projekt med Stångåstaden!

Vi har idag tecknat kontrakt med Stångåstaden för att renovera två fastigheter. Kv. Orrspelet och Kv. Orrhönan som ligger i närheten av Cupolen. Arbetet i projektet är 60 lägenheter som totalrenoveras samt tak, fasad och markarbeten. Byggstart september 2018.

2018-04-27

Vi står inför en expansion!

Har du erfarenhet som arbetsledare eller platschef inom bygg så är du intressant för oss på AB Lindstams Bygg. Vi står inför en expansion och ser fram emot att bli fler medarbetare inom företaget. Vi har flera spännande projekt som behöver få fler medarbetare. Verkar detta intressant för dig och du vill höra mer om oss, tveka inte att kontakta Ronny så berättar han mer.

ronny@lindstamsbygg.com
www.lindstamsbygg.com

2018-04-25

Nytt projekt: BRF Vreta By i Sturefors

Vi har fått ett nytt projekt till oss på AB Lindstams Bygg. BRF Vreta By i Sturefors. Vi ska bygga 44 lägenheter fördelat på 9 hus. Beställare PEAB Bostad.